Mallenmakerij MDSART werd opgericht in 2018 door Merijn De Smet, mallenmaker en kunstambachtsman.

Wij staan klaar voor al uw projecten in kunststof.

Sindt 2018 is MDSART mallenmakerij actief in het maken van negatieve mallen, afgietsel. Wij zijn gespecialeseerd in het verwerken van kunststoffen en bieden handwerk op maat aan. Met een groot aanbod aan mallen en kunststoffen, voor uw projecten, Kunnen we samen opzoek gaan naar het perfect resultaat. Voor toepassingen in de kunstwereld, design, 3D thematisatie, bouwsector, decor en rekwisieten, restauratie en meer

Hoe gaan wij te werk?

We bekijken samen met de klant hoe we tewerk gaan, wat de mogelijkheden zijn en of het project haalbaar is binnen de gegeven tijd, met de gevraagde materialen en haalbaar is om te maken. Hierbij wordt de offerte gemaakt. We maken altijd gebruik van een voorschotfactuur. Van zodra deze ondertekend ontvangen is gaan we van start met het project.

Materialen. Er is een zeer groot aanbod aan kunststoffen in deze tijden. we gebruiken hiervan de hoogst mogelijke kwaliteit van de beste merken. Onze standaard materialen zijn siliconen voor het maken van mallen, PU hars en schuim, polyester en gips voor het reproduceren, dit wilt zeggen dat we deze materialen op voorraad hebben zodat er geen materiaal moet besteld worden voor projecten met deze producten. Met specifiekere producten zal er besteld moeten worden. En word de levertermijn langer.

Prijzen. Hierbij opteren we een offerte. Elke project is uniek, en heeft ook een verschillende prijscategorie. Hierbij is het zeer moeilijk om een prijsindicatie direct te kunnen geven. Dit word eerst besproken en berekend zodat we direct een juiste prijs kunnen geven op de offerte.